Ben jij onze nieuwe
Leerling-vouwer?

Leerling-vouwer

Ben jij een enthousiaste teamspeler met interesse voor drukwerk? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde leerling-vouwer die ons team komt versterken. Als leerling-vouwer ondersteun je bij het vouwproces en draag je bij aan de productie van hoogwaardig gevouwen drukwerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met een passie voor drukwerk en voor onze klanten. Samen met ons toegewijde team streven we altijd naar het beste resultaat. We investeren voortdurend in het uitbreiden van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers. Bovendien moedigen we groei aan en bieden we mogelijkheden om nieuwe competenties te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als leerling-vouwer werk je samen met ons ervaren team om ervoor te zorgen dat elk stuk drukwerk perfect gevouwen wordt. Onze vakmensen leiden je op om te werken aan een van onze nieuwe MBO vouwmachines die op hoge snelheid katernen vouwen van 4, 8, 16 of 32 pagina’s voor het maken van brochures, boeken, magazines of tijdschriften. Je leert de machine instellen en afstellen en bent verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit van het product.

Wat neem je mee?

  • je beschikt over een flexibele instelling en bent bereid mee aan te pakken
  • je bent bereid om te leren, energiek, nauwkeurig en leergierig
  • je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen

Wat bieden wij?

  • een fijne en moderne werkomgeving
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Solliciteer direct