Ga terug
5 december 2023

In eigen handen: de voordelen van zelf distributie
van drukwerk verzorgen

 

We leveren het drukwerk tot over de drempel

Wij verzorgen het grootste gedeelte van het transport naar klanten zelf. Door het logistieke proces in eigen beheer te houden, kan hogere leverbetrouwbaarheid worden gegarandeerd. Doorlooptijden worden korter, volumes groter en leveringsvoorwaarden complexer. Tijdens het gehele proces binnen de drukkerij doen medewerkers er alles aan om een hoogwaardig product af te leveren. Om die hoge kwaliteitseisen tot bij de klant te kunnen waarborgen leveren we zelf. Grote externe transporteurs zijn minder bedreven in de omgang met – vaak kwetsbaar – drukwerk. De eigen chauffeurs weten precies wat er in hun laadbak staat en hoe ze daar het beste mee omgaan. En is er op het afleveradres niemand aanwezig of is levering niet mogelijk? Dan overleggen ze wat er wél mogelijk en praktische is voor de klant, om alsnog de gemaakte afspraken na te komen. Een levering wordt nooit zomaar mee teruggenomen of pas de volgende dag opnieuw aangeboden. Er wordt altijd geleverd op de overeengekomen datum.

De chauffeurs kennen veel klanten persoonlijk. Ze overhandigen drukwerk het liefst zelf aan de juiste persoon binnen de organisatie. Als er iets bij de levering niet in orde blijkt te zijn wordt er direct met de verantwoordelijke order- of accountmanager geschakeld die een oplossing aandraagt. Die zorg en betrokkenheid maken dat er altijd naar tevredenheid wordt afgeleverd.

Door het transport inhouse te hebben kan er altijd flexibel geschakeld worden. Als er tijdens het productieproces nog iets verandert aan de gewenste verdeling, de leveradressen of zelfs de plaats of het moment van leveren, is er heel veel mogelijk. Meer dan wanneer het drukwerk door externe transporteurs zou worden geleverd.