Nieuws

Wij hebben ons magazine DRK7 uitgegeven. Met ruim 80 pagina´s wordt u geïnspireerd over het drukwerkproces en de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij bestaan 60 jaar, waarvan we een korte terugblik vanaf de start van ons bedrijf hebben opgenomen en u meenemen richting de toekomst. U leest over investeringen rondom duurzaamheid en de ontwikkeling van jong talent. Onlangs schaften wij een... Lees meer
Op 1 juli 1959 werd onze drukkerij opgericht onder de naam Drukkerij Damen BV. We hebben ons in deze 60 jaar ontwikkeld van een drukkerij voor huisstijlen en familiedrukwerk met drie medewerkers tot één van de grotere spelers in vellenoffset, met 115 medewerkers. 
Onze transportmiddelen voldoen aan de nieuwste milieunormen. Ter uitbreiding van ons wagenpark hebben we geïnvesteerd in een nieuwe Scania P280. We rijden met Euro 6, de zesde en nieuwste Euro emissienorm.Euro 6 is de Europese milieunorm die in september 2015 van kracht is gegaan. Deze norm is bedoeld om de emissie van bepaalde vervuilende uitlaatgassen van wegvoertuigen terug te dringen.... Lees meer
Binnenkort wordt de traditionele verlichting binnen ons bedrijf vervangen door ledlichtbronnen. Ledverlichting is gunstig voor de drie p’s (people, planet en profit) binnen de kaders van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).Naast de vele bekende voordelen van ledverlichting, besparen we met deze investering 157.320 KwH per jaar. Omdat de ledlampen weinig tot geen hitte produceren worden... Lees meer
Ook u zal het niet zijn ontgaan. Jaarlijks geven wij ons eigen magazine uit. Afgelopen september was dat de uitgave met als titel ZESDE DRUK. In alle zes edities zijn lezers geïnspireerd. Verschillende ondernemers zijn aan het woord gekomen en vertelden over hun dienstverlening, waarbij inzicht werd gegeven in de relatie met Damen Drukkers.Over enkele maanden zal ons splinternieuwe magazine... Lees meer
We blijven stappen zetten op het gebied van duurzaamheid.Er is een centraal inkt aanvoersysteem geplaatst. Deze draagt bij aan een hoge mate van efficientie. 
 Ter uitbreiding van ons machinepark hebben wij opnieuw geïnvesteerd. Vanaf januari kunnen wij lamineren met de GM SW-1050B lamineermachine. Deze machine betekent niet alleen een aanvulling op het bestaande machinepark, maar bovendien is het een uitbreiding van onze werkzaamheden. De lamineermachine heeft een snelheid van 80 mt/min.
Al vele jaren is Jeroen van Doornemalen een duizendpoot binnen ons bedrijfskantoor. Wij willen hem aan u voorstellen in zijn nieuwe functie. Per 1 januari is Jeroen in dienst als operationeel directeur.  
Ons machinepark is uitgebreid met de komst van de Horizon Stitchliner Mark III. Met deze machine kunnen we 72 pagina’s in een run verzamelen, vouwen, hechten en schoon snijden. Hij heeft een snelheid van 6000 ex. per uur.
Hier is alweer de zesde editie van ons relatiemagazine DRUK. Net als nummer vijf gedrukt op uncoated papier, met dit keer een aantal verrassende glossy pagina’s erin verwerkt. Vertrouwd is de inhoud; een mengeling van nieuws over ons, wat cultureels en culinairs. Ontvangt u graag een papieren exemplaar? Stuur ons dan een mail o.v.v. Zesde Druk en uw adresgegevens.
Damen Drukkers heeft opnieuw een investering gedaan voor nog meer snelheid en efficiëntie. De Kolbus KM610 is een garenloze bindstraat met hotmelt en pur belijming. Deze machine bindt maar liefst 8.000 brochures per uur. Werkzaamheden die voorheen werden uitbesteed, kunnen wij nu intern uitvoeren, waardoor wij onze klanten weer beter en sneller van dienst zijn.Nieuwsgierig naar onze nieuwe... Lees meer
Ons verkoopteam is sinds 5 februari uitgebreid met een nieuwe accountmanager, Marcel van Weezep.
Op 1 december heeft Damen Drukkers het convenant “Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen” ondertekend.Doel, om iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een voor hen passende wijze te betrekken in het reguliere arbeidsproces.
Ons bedrijfskantoor is sinds januari 2018 uitgebreid met een nieuwe ordermanager, Laurens Kars.  
Ons verkoopteam is sinds 4 december uitgebreid met een nieuwe accountmanager, Norbert Ockhuysen. 
Ons verkoopteam is sinds 1 augustus uitgebreid met een nieuwe junior accountmanager. Te weten Anthony Schrader. Voorheen heeft hij gewerkt bij o.a. Design Board en Neroc.nu op de afdeling Account Support.  
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we per 1 april jl.- naast onze huidige belichter - onze CTP afdeling uitgebreid met een Kodak Trendsetter Q800 X-Speed plaatbelichter. Hiermee vergroten we onze capaciteit van 60 naar 100 drukplaten per uur.
Bekijk in minder dan drie minuten hoe, in zestien weken tijd, ons bedrijfspand met 1.900 m2 werd uitgebreid.Waar eerder dit jaar nog auto’s en bedrijven stonden, vinden we nu de afdeling nabewerking en het magazijn.De time-lapsevideo biedt een fascinerend inkijkje in het bouwproces. 
Medio mei 2016 zijn wij gestart met de aanbouw van 1.900 m2 bedrijfsruimte, de bedrijfsoppervlakte van de afdeling nabewerking is inmiddels hierdoor verdubbeld en het magazijn met 35 procent vergroot. Het sterk groeiende klantenpakket en de hogere volumes die daarmee gepaard gaan, maken deze uitbreiding noodzakelijk: zo kunnen we ook in de toekomst doorgroeien en toch zo efficiënt mogelijk... Lees meer
Sinds begin april is er een nieuwe snijmachine geinstalleerd bij Damen Drukkers. De aanschaf van deze Polar N137 Autotrim HD betekent niet alleen een aanvulling op het bestaande machinepark, dat uit vijf snijmachines bestaat, maar bovendien een uitbreiding van de capaciteit op de afdeling nabewerking.