Drukken, binden, verbinden.

De toegevoegde waarde
van Damen Drukkers

Drukwerk inspireert, informeert en vertegenwoordigd een waarde. Het is een product dat verbindt. Dus moet alles kloppen, van formaat tot bindwijze. Onze vakmensen
snappen dat, en denken bij iedere stap in het proces mee.
Voor het allerbeste resultaat.

Ons relatiebeheer

Om al jouw vragen te beantwoorden, staat ons achtkoppig accountteam voor je klaar. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor onze relaties. Ze denken met je mee over het
drukwerk en over wat het beste bij jou en jouw productie past.

Maak kennis met onze relatiebeheerders

Het bedrijfskantoor

Hier behandelen onze calculators binnenkomende aanvragen, en zorgen onze ordermanagers ervoor dat drukwerkorders nauwkeurig worden uitgevoerd. Zij gaan in op klantvragen en geven deskundig advies. Maken duidelijke instructies voor elke productieafdeling en zorgen voor een gestroomlijnd proces. Zodat iedere productie stipt op tijd bij de klant wordt afgeleverd.

Maak kennis met onze calculators en ordermanagers

DTP

Na ontvangst van bestanden voor een productie maken we een indeling van de drukvellen. Die zetten we vervolgens op drukplaten voor een vlekkeloos drukproces. Met onze drie nieuwe plaatbelichters maken we dagelijks wel honderden drukplaten.

Drukkerij

Onze vier Heidelberg Speedmasters drukken tot wel 18.000 vellen per uur. Naast de offset drukpersen hebben we ook een HP Indigo voor hoogwaardig digitaal drukwerk, ideaal voor kleinere oplages. Onze drukkers werken in ploegendiensten, zodat onze persen zes dagen per week, 24 uur per dag kunnen draaien.

Nabewerking

De nabewerking is de grootste afdeling binnen ons bedrijf. Nadat het drukwerk van de persen is gerold, transporteren we de drukvellen naar de nabewerkingsmachines. Waar we naar wens snijden, stansen, vouwen, hechten en binden.

Logistiek & Transport

Het afleveren van drukwerk is een belangrijke stap in ons proces. Onze vaste chauffeurs leveren 90% van al het gemaakte drukwerk met onze eigen vrachtwagens. Zo weten we zeker dat ieder magazine, boek, brochure, catalogus en iedere flyer en folder netjes wordt afgeleverd.